Menja’t Vilanova, la marca de promoció dels restauradors

L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú han presentat aquest dilluns 12 de desembre la marca promocional Menja’t Vilanova amb la voluntat de donar a conèixer tot allò que es fa a la capital del Garraf. La voluntat dels restauradors associats és portar a la ciutat quants més visitants millor a través de l’amplia oferta cultural, patrimonial, nàutica, festiva,… que es pot complementar amb un àpat gastronòmic. El concepte de Menja’t Vilanova va més enllà de vendre la cuina autòctona, la intenció és englobar tot allò que pot fer un visitant a l’arribar al municipi.  Avui dia la tendència és oferir paquets turístics, culturals, gastronòmics i de negocis a cadascún dels públics interessats. Vilanova i la Geltrú té un ampli atractiu que pot combinar-se amb facilitat.

Per tant, Menja’t Vilanova és la marca que des de l’Associació de Restauradors volen promocionar la ciutat i la seva oferta, complementada amb la gastronomia. És a dir,  el concepte no es basa només en publicitar la gastronomia en si. Venir a Vilanova no ha de significar només a fer-hi una acció com comprar i després haver de marxar, sinó que la marca Menja’t Vilanova vol transmetre que aquí s’hi poden fer tot un conjunt d’activitats. El concepte de Menja’t Vilanova va més enllà de vendre la cuina autòctona, la intenció és englobar tot allò que pot fer un visitant a l’arribar al municipi.

D’entre les activitats de promoció ja organitzades, destaca la fira gastronòmica en el marc de la Fira de Novembre d’aquest any, que es va celebrar conjuntament amb les bodegues del Massís del Garraf. A tot això, cal afegir que la promoció periòdica se centra en les plataformes 2.0 a Internet a través de la pàgina web: www.menjatvilanova.com