Gamba de Vilanova Fòrum Gastronòmic 2014 Hostelco

La Gamba de Vilanova ha estat presentada al Fòrum Gastronòmic d’Hostelco.

La Gamba de Vilanova ha estat presentada al Fòrum Gastronòmic d’Hostelco.

Nota de premsa.

Una proposta gastronòmica amb gamba i espigalls de Vilanova i la Geltrú s’ha presentat aquest matí en el marc del Fòrum Gastronòmic de la fira Hostelco de Barcelona. L’estand de la Diputació de Barcelona de Xarxa de Productes de la Terra ha estat l’indret on s’ha dut a terme la cuina d’aquest plat en directe, que ha captat l’atenció de gairebé un centenar de professionals.

L’acte ha estat presentat pel president de l’associació de restaurants Menja’t Vilanova, Carlos Alcover; mentre que el plat ha estat elaborat pel xef del Grup Genil, David Reig, acompanyat d’Àlex Tamayo i Roger Romeo. El plat, que combinava la preuada Gamba de Vilanova amb els espigalls ha pogut ser degustat seguidament pels assistents a l’acte junt amb una copa d’un xarel·lo de Finca Viladellops. Aquest plat ha estat batejat com “Fes-te a la Gamba”.

Aquest presentació ha servit de preàmbul a la campanya de la Gamba de Vilanova que, sota el nom Gamba’t Vilanova, es posa en marxa aquest dissabte fins el pròxim diumenge 9 de novembre i que aglutinarà a 37 restaurant de la ciutat. Precisament aquest dissabte al matí, a partir de les 10 h i a la plaça de la Vila, es durà a terme el concurs de cuina Gamba Pop, que vol ser el tret de sortida a aquestes jornades.

+Imatges

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.