La cuina és cultura

La cuina és cultura

La cuina és cultura

La cuina és cultura i els plats típics (com l’All cremat) esdevenen una tradició que Menja’t Vilanova continua tenint ben present. Som part d’una cultura mediterrània, pròpia, immensament vilanovina, que junt amb l’arquitectura, les festes, els llibres, les cançons o els paisatges són els ingredients màgics per omplir-nos d’energia i tenir una vida plena. Som hereus de tot això i de persones que ens ho han fet viure i estimar, com l’enyorat Pere Tapias o tots els cuiners i cuineres que han traspassat els coneixements de generació en generació. Són persones que ens han fet viure amb intensitat, il·lusió i tendresa el què suposa ser de Vilanova i estimar-se la cuina de casa. La nostra gastronomia sempre tindrà alguna cosa seva, que ens els recordarà per sempre.

La cuina és cultura

Viure Vilanova és una experiència única i tastar la cuina local és imprescindible per entendre-ho tot. Aquí, l’All cremat ens explica moltes coses: fer meravelles amb allò que la mar i la terra ens dona, treure’n tot el suc, compartir-lo… endinsar-se en un nou món.

Amb una història que té les arrels al segle XIII, el nostre municipi és el lloc ideal per trobar un espai propi amb caràcter, gaudir del savoir faire del gust tradicional del mar i de l’horta i, també, per experimentar amb sensacions aportades per les noves tendències culinàries.

La cuina és cultura