És temps de Carnaval. És temps de xató.

És temps de Carnaval. És temps de xató.

“És temps de Carnaval, és temps de Xató!” és la campanya de l’Associació Menja’t Vilanova per difondre el valuós patrimoni del Xató de Vilanova. Des del 15 de febrer i fins el 10 de març, en motiu del Carnaval, els restaurants de Menja’t Vilanova ofereixen el clàssic Xató de Vilanova, però també adaptacions que actualitzen i enriqueixen la recepta original

És temps de Carnaval. És temps de xató

Des del divendres 15 de febrer fins al diumenge 10 de març

D’aquesta manera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, els nostres establiments s’afegeixen a la festa més participativa i una de les més estimades a Vilanova: el Carnaval.

Menja’t Vilanova vol posar tot el coneixement i prestigi dels nostres establiments per acompanyar el Carnaval i, concretament, uns moments tant importants dins d’aquestes festes, com són els àpats. En aquest sentit, la Xatonada és l’exemple perfecte d’un menjar amb ingredients de temporada i plenament vilanoví. A més, el Xató de Vilanova s’entén com una festa en si mateixa, de manera que és fonamental en les trobades amb amics i amigues d’aquestes èpoques.

És temps de Carnaval. És temps de xató.

És imprescindible, per tant, que aquests dies de Carnaval us acosteu als nostres restaurants per tastar el xató en les seves diverses elaboracions i formats. Parlar de Xató és parlar de Vilanova i especialment per Carnaval. No us ho podeu perdre. Ja ho sabeu: “És temps de Xató, és temps de Carnaval!”

Aquests son els restaurants on trobareu el Xató de Vilanova:

És temps de Carnaval. És temps de xató.