Vilanova i la Geltrú torna a organitzar la campanya de la Gamba de Vilanova

Enamorats de la Gamba de Vilanova

Enamorats de la Gamba de Vilanova

Ja tornem a tenir aquí una de les campanyes gastronòmiques de la nostra ciutat que ens fa més il·lusió: la Gamba de Vilanova. Enguany tornem a comptar amb l’ajut de diverses institucions públiques i privades, que tots junts unim esforços per posicionar Vilanova i la Geltrú en el mapa gastronòmic nacional. Des de Menja’t Vilanova ens hi aboquem i dediquem bona part dels nostres esforços durant aquests dies a pensar i executar una recepta amb gambes que estigui a l’alçada de les expectatives creades.

La matèria primera és exquisida i servida directament per les barques vilanovines, de manera que no tenim excusa per no oferir el millor dels nostres coneixements culinaris i acabar obtenint un plat prodigiós. Veureu que cada restaurant de l’associació ha proposat una fórmula diferent, algunes més clàssiques i d’altres de més innovadores, però sempre intentant posar l’esplèndid sabor de la gamba com a fil conductor.

Precisament, volem felicitar Carme Arce per ser la guanyadora de la primera edició del Gamba POP, el concurs de cuina amb gambes celebrat dissabte passat a la Plaça de la Vila. A més, també volem felicitar la resta de participants i els molts que es van apuntar però que van quedar fora a causa de les limitacions logístiques del concurs. La Carme és una amant de la cuina vilanovina i, per suposat, de la Gamba de Vilanova, cosa que va quedar ben palès amb el fantàstic mar i muntanya que va elaborar. Al seu blog, http://cuinetes-carme.blogspot.com.es/, podreu trobar alguns dels secrets que la Carme ens explica del món de la cuina.

Celebrem que les cuineres vilanovines que van participar del concurs Gamba POP gaudissin de l’experiència. Nosaltres, als fogons dels restaurants de Menja’t Vilanova, també gaudim preparant-vos les mil i una receptes possibles amb una de les estrelles de la nostra mar: la Gamba de Vilanova. Ja sabeu que estem sempre a punt per compartir amb vosaltres, amb els amics o la família, un dinar o un sopar a Vilanova.

Des del Menja’t Vilanova ens afegim a la fórmula del “Gamba’t Vilanova”, és a dir, us animem a que tasteu les diverses possibilitats que donen els restaurants de la nostra associació per tastar les exquisides Gambes de Vilanova.