És temps de Carnaval. És temps de xató.

El Xató i el Carnaval: comença la festa!

El Xató i el Carnaval: comença la festa!

Comença la festa. Aquest cap de setmana ja tenim el preciós Ball de Mantons i les Competències musicals per començar a fer boca. I en aquests prolegòmens del Carnaval, quan aquest dissabte al vespre ens reunim vilanovins i vilanovines, en moltes taules hi haurà un esplèndid xató. De fet, quina millor manera hi ha de començar el Carnaval de Vilanova?

La nostra amanida preferida de l’hivern, amb l’escarola ben arrissada, amb la possibilitat que cada comensal s’afegeixi més xató si és del seu gust, és un dels grans protagonistes de l’arrencada carnavalesca. Tenim totes les ganes del món de començar el nostre gran Carnaval i la nit del Ball de Mantons sempre ha de venir precedida d’un bon sopar amb la colla i les amistats.

ball de mantons canaval de vilanova 2019

A les cuines dels establiments de Menja’t Vilanova, fa temps que tenim el Xató de Vilanova entre els nostres estandards. A més, durant aquests dies de Carnaval, volem que aquest plat sigui l’estrella de la festa i per això desenvolupem la campanya “És temps de Carnaval, és temps de Xató!”. A través d’elaboracions clàssiques i també d’adaptacions de la recepta, pretenem que la nostra clientela vilanovina pugui gaudir d’un gran xató per celebrar la nostra gran festa. A més, en una celebració tan vilanovina i tan íntima com el Ball de Mantons, el xató lliga perfectament amb la nostra idiosincràcia: productes estimats, de temporada, de proximitat i de qualitat.

És temps de Carnaval. És temps de xató.

A més, som conscients que aquests dies milers de persones vindran a Vilanova per gaudir de la festa i entenem que proposar un bon xató pot ser clau per endur-se una bona impressió de Vilanova. Així és com, a més del sopar del Ball de mantons, també esperem que el dinar del diumenge, després de les Competències musicals, moltes persones vinguin a tastar el nostre Xató. Estem convençuts que tant la gent de Vilanova com els visitants que aquests dies arribin a la ciutat tindran en el nostre Xató un motiu de satisfacció gastronòmica i de felicitat de viure el Carnaval.