Gamba de Vilanova Fòrum Gastronòmic 2014 Hostelco blog

Aquest dissabte es celebra el concurs culinari GambaPOP a la plaça de la Vila

Aquest dissabte es celebra el concurs culinari Gamba Pop a la plaça de la Vila

Nota de premsa

La plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú acollirà aquest dissabte, a partir de les 10 h, la primera edició del concurs de la gamba de Vilanova, GambaPOP. Per tal de participar només cal omplir una butlleta que es pot trobar a la passada edició del 17 d’octubre del Diari de Vilanova. Aquesta butlleta cal omplir-la, retallar-la i lliurar-la a la redacció del Diari de Vilanova, carrer de Sant Antoni número 2, abans de les set de la tarda d’aquest dimecres 22 d’octubre. D’entre les butlletes es farà un sorteig i s’escollirà a l’atzar les quatre persones que participaran al concurs GambaPOP.

Podeu consultar tota la informació i les bases del concurs a http://www.gambadevilanova.cat/gambapop-cuina-la-placa-de-la-vila/

El GambaPOP serà el tret de sortida per a la segona edició de la campanya de la Gamba de Vilanova que enguany s’anomena “Gamba’t Vilanova”. Del 25 d’octubre al 9 de novembre, 37 restaurants de Vilanova i la Geltrú oferiran plats on la gamba serà la protagonista. Aquesta campanya, que també ofereix altres activitats paral·leles, està organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Menja’t Vilanova, el Gremi d’Hoteleria i Restauració, Viu Comerç, i l’ADEG, amb col·laboració de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, l’Associació de comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre, Canal Blau, i Diari de Vilanova.

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú