concurs all cremat vilanova i la geltru confraria pescadors

Tot a punt per a l’All Cremat

La Confraria de Pescadors torna a tirar endavant un dels grans actes de les festes de Sant Pere, el Concurs de l’All Cremat, que es tornarà a celebrar davant del Pòsit de pescadors, amb la participació d’una vintena de concursants. Enguany la cita és el dissabte 21 de juny, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Aquesta clàssica competició amistosa ve marcada pel bon ambient i la companyonia, que es pot veure al llarg de la preparació de l’All Cremat. L’organització facilita els fogons de carbó, per posar a la vista del públic un dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional dels pescadors, a l’estil de com es feia abans a les barques o a la platja. Els concursants també rebran tots els ingredients per cuinar l’All cremat, sobretot el peix variat que protagonitzarà el plat. Entre el jurat, hi haurà representants de diversos sectors, des dels pescadors fins a la restauració, que tindran la difícil missió de triar i puntuar els diversos plats.

Un dia imprescindible per veure en directe l’elaboració d’un dels plats més vilanovins!

L’Associació de restauradors Menja’t Vilanova dóna suport a aquest Concurs a través de diversos premis per a les millors coccions.