Segueix-nos al Facebook i al Twitter

L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú acaba d’introduir-se a les xarxes socials amb la marca Menja’t Vilanova. Aquesta setmana s’ha posat en funcionament una página de seguidors al Facebook i un perfil al Twitter.
La intenció és aconseguir interactuar amb totes les persones interessades en la gastronomia i la ciutat que ja estan presents en aquestes plataformes 2.0 i difondre la cultura de la cuina característica de la zona del Garraf i el Penedès.

A través del Facebook i el Twitter, l’associació difondrà notícies relacionades amb els restaurants, la gastronomia i la cultura de Vilanova i la Geltrú per donar a conéixer el potencial autòcton del territori. A més, promocionarà els establiments associats i oferirà avantatges i promocions entre tots els seguidors. Després que a la primavera es posés en funcionament la web de l’Associació (www.menjatvilanova.com), ara s’ha volgut donar el pas per entrar a les xarxes socials on-line i així arribar al màxim de públic que hi és present.