Música i gastronomia amb el Faraday

Un any més el festival Faraday ha obert les portes de Vilanova i la Geltrú als amants de la música independent amb grups pocs coneguts i d’altres amb un renom destacat dins el panorama musical.La vuitena edició ha presentat grups com The High Llamas, The Bluetones, Aias o Litoral com a reclams artístics. Durant els tres dies de festival hi han actuat 23 grups i cantants, amb el canadenc Ron Sexsmith com a principal cap de cartell.

Durant el cap de setmana del festival Faraday, centenars de persones han visitat Vilanova i la Geltrú i algunes de les quals han descobert un municipi mariner amb una llarga tradició pesquera i gastronòmica. Festivals com aquest obren la ciutat a nous visitants que han pernoctat en el municipi i han provat els plats culinaris dels nostres restaurants. La barreja perfecta per a un esdeveniment musical com aquest: música en un entorn immillorable com és la Platja del Far, prop del mar, i acompanyat per un bon àpat gastronòmic autòcton.

Des de l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú volem agrair als organitzadors del festival Faraday la bona feina que han desenvolupat en els darrers anys. El públic que any rere any assisteix al festival, com els quei venen per primera vegada, des dels nostres restaurants els ajudem a descobrir la cuina de casa nostra perquè s’emportin el màxim de satisfacció durant els dies que estan a la ciutat.