Vilanova i la Geltrú acull un concert únic en el marc de l’Any Toldrà

Vilanova i la Geltrú acollirà en el marc de la celebració de l’Any Toldrà un concert amb tots els ingredients per ser excepcional: Miralls. Toldrà-Falla-Milà.

La nova formació orquestral Camerata Eduard Toldrà, sota la batuta del reconegut director Edmon Colomer, interpretarà grans obres del repertori musical del país, peces poc conegudes i l’estrena d’una obra dedicada a la pedagoga Maria Canals, escrita recentment per la compositora i pianista Leonora Milà. Albert Guinovart serà el pianista del concert.

L’espectacle tindrà lloc el 16 i 18 de novembre a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Miralls. Toldrà-Falla-Milà és un espectacle musical ple d’al·licients i pràcticament irrepetible. Per una banda, és l’oportunitat per assistir al naixement de la Camerata Eduard Toldrà (CET), successora de la ja desapareguda Orquestra de Cambra del Garraf. La Camerata es crea coincidint amb els actes del 50è aniversari de la mort del reconegut compositor vilanoví Eduard Toldrà que se celebren aquest any 2012.

La presentació oficial de la nova formació orquestral es portarà a terme a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Però la Camerata no estarà sola en la seva estrena: l’acompanyarà Edmon Colomer, un dels directors catalans actuals amb més projecció internacional, que es mostra convençut que Miralls serà un concert “excepcional”, ja que “s’hi reflecteixen dos referents de Vilanova i la Geltrú i de la música catalana, Eduard Toldrà i Leonora Milà”.

El pianista del concert serà Albert Guinovart, conegut per les seves interpretacions, composicions -com el musical Mar i Cel i Flor de nit- i arranjaments -ha format part de l’equip que ha guanyat el darrer Oscar a la millor banda sonora per la pel·lícula The Artist.
Dates i entrades

Miralls. Toldrà-Falla-Milà tindrà lloc el divendres 16 de novembre, a les 22 h, i el diumenge 18 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Les entrades són numerades. Tenen un preu únic de 16 euros i es poden adquirir a les taquilles del mateix Auditori Eduard Toldrà i del Teatre Principal i, també, a través del Tel·Entrada – www.telentrada.com o al telèfon 902 10 12 12.