Menja't Vilanova torna a donar suport a les festes de Sant Pere Menja't Vilanova festes vilanovines Menjat Vilanova tradicions vilanovines Concurs d'All Cremat vilanova concurs de all cremat vilanova Concurs d'All Cremat de vilanova

Menja’t Vilanova torna a donar suport a les festes de Sant Pere

Menja’t Vilanova torna a estar al costat de les festes i les tradicions vilanovines. Aquesta vegada, renovem el compromís al costat de la Confraria de Pescadors i el seu Concurs d’All Cremat.

Des de la nostra associació, ajudarem a enriquir el primer premi, que s’endurà la parella guanyadora. El Concurs d’All Cremat és un clàssic de les festes de Sant Pere i Menja’t Vilanova s’hi ha volgut vincular per l’indiscutible carisma i rellevància que té l’All cremat dins del receptari vilanoví i de la nostra cuina marinera.

Al llarg del pròxim dissabte a la tarda, les diverses parelles competiran davant del Pòsit de Pescadors per fer-se amb els llocs més preuats del concurs. Sobretot, però, la tarda estarà presidida per l’harmonia i el bon humor entre els concursants i també amb el jurat.