Menja’t Vilanova incorpora nous premis al Concurs fotogràfic

El concurs fotogràfic de festa major incorpora nous premis. La col•laboració entre els pabordes i el col•lectiu de restauradors Menja’t Vilanova ja havia assegurat un premi per a dues persones per a la millor imatge.
Ara, a més, es premiarà amb una ampolla magnum de Melquior Crianza al segon i al tercer classificat. A més, també rebran una ampolla magnum de Juve & Camps Reserva de la Familia la millor imatge del Correfoc d’aquest divendres a la nit, una ampolla de magnum Juve & Camps Reserva Brut Milesimé la millor fotografia de la diada castellera d’aquest dissabte a la tarda i una ampolla magnum de Finca Viladellops Negre la millor instantània de les cercaviles del dia 4 i 5, incloent-hi les entrades i sortides d’Ofici i el Vot del Poble. Per a la millor foto de la cercavila de l’Imaginari també hi haurà un premi especial, consistent en tres tapes i dues copes de vi (dues persones) al Gastrobar Els Sentits.


Els interessats a participar d’aquest concurs només han d’etiquetar les seves fotos a twitter amb el hashtag #concursfmvng. També les poden enviar al facebook de Menja’t Vilanova o bé trametre-les al correu info@menjatvilanova.com.