Arriba l’estiu… és temps d’All Cremat!

L’All cremat, el sabor vilanoví de l’estiu

L’All cremat, el sabor vilanoví de l’estiu

L’All Cremat es consolida com el plat que inaugura l’estiu a Vilanova. Un any més, l’aposta de Menja’t Vilanova ha estat la de reforçar la vàlua i la riquesa d’aquest plat genuí de la cuina marinera vilanovina. Gràcies a l’esforç dels restauradors de l’associació Menja’t Vilanova i a la constància de molts cuiners i cuineres anònims, l’All Cremat ens torna a reunir al voltant d’una taula en aquest estiu més primerenc. 

All cremat, recepta all cremat, recetpa d'all cremat, és temps d'all cremat, L'All Cremat es consolida com el plat que inaugura l'estiu a Vilanova

Les festes de Sant Pere a baix-a-mar, amb el Concurs de l’All Cremat, han tornat a ser el gran moment en el qual s’ha posat el plat en primera línia. Si bé el Concurs és el moment de ser fidels a la tradició, la senzillesa i autenticitat d’aquesta recepta ha viscut reinterpretacions en els restaurants de Menja’t Vilanova, que continua reivindicant el capital gastronòmic del mar i de l’horta de Vilanova i la Geltrú. Un any més, tanquem la campanya de l’All Cremat satisfets de la feina feta a favor de la nostra gastronomia i de la nostra ciutat, amb un espacial agraïment cap a totes les persones i institucions que ens han donat un cop de mà. Esperem que l’any vinent encara puguem ser més i continuar la bona promoció de la cuina i de Vilanova i la Geltrú.

 L'All Cremat es consolida com el plat que inaugura l'estiu a Vilanova