Juvé & Camps Reserva de la Família, millor cava al “Concours Mondial de Bruxelles”

Juvé & Camps Reserva de la Família, millor cava al “Concours Mondial de Bruxelles”

El cava “Juvé & Camps Reserva de la Família”, emblema del celler, ha sigut guardonat amb la Gran Medalla d’Or al “Concours Mondial de Bruxelles” 2015

Juvé & Camps Reserva de la Família, millor cava al “Concours Mondial de Bruxelles”

El cava Juvé & Camps Reserva de la Família ha estat valorat com el millor cava amb la Gran Medalla d’Or al “Concours Mondial de Bruxelles” 2015. Més de 300 professionals procedents de 50 països formen part del jurat, que tasta en tres dies més de 8.000 vins de tot el món. Es tracta del primer concurs internacional que ha instaurat un control a posteriori dels vins guardonats i un precís seguiment estadístic de les avaluacions dels tastadors.

El cava Reserva de la Família va rebre també, el passat mes de gener, la millor puntuació de la seva categoria a la Guía de Vins OCU 2015; guia que l’Organització de Consumidors i Usuaris edita anualment i on es tasten i analitzen els millors vins tranquils, escumosos i generosos.

La història d’aquest cava comença a la vinya amb un acurada viticultura sostenible i segueix al celler amb l’obtenció d’un vi excel·lent elaborat amb raïms macabeu, xarel· lo, parellada i chardonnay procedents de les vinyes d’Espiells, Mediona i La Cuscona, propietat de la família Juvé des de mitjans segle XX. Aquest cava es cria durant més de 40 mesos a les caves de Sant Sadurní d’Anoia, a les obagues i silencioses galeries on experts artesans vetllen per un procés que s’ha mantingut intacte durant més de 90 anys. Gràcies a aquest treball s’obté aquest Gran Reserva Brut Nature, un cava en el seu estat pur sense addició de sucres, primer en la seva categoria en el mercat espanyol.

Juve & Camps 5- 2014_Jordi Elias-44

 Juvé & Camps

Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de cava Gran Reserva. Presidida per Joan Juvé, la família porta segles dedicada a la viticultura. Compten amb 250 hectàrees de vinyer cultivades de forma 100% ecològica i a les caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques com Juvé & Camps La Capella, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Blanc de

Noirs, Reserva de la Família, Essential, Reserva Cinta Púrpura, Sweet i el Brut Rosé. Per altra banda, al moderníssim celler d’elaboració a Espiells s’obtenen els vins base cava i s’elaboren els vins blancs Ermita d’Espiells, Miranda d’Espiells, Gregal d’Espiells i Flor d’Espiells, els rosats Ermita d’Espiells Rosé i Aurora d’Espiells Rosé, i els negres Casa Vella d’Espiells, Viña Escarlata i Iohannes, un vi d’autor per a guarda elaborat en homenatge al fundador del celler.