Festa Major de Vilanova

Ja és Festa Major!

Ja és Festa Major!

Ja és Festa Major i des de Menja’t Vilanova ens volem afegir a aquests dies d’alegria al cor de l’estiu i desitjar-vos que gaudiu intensament d’aquests grans dies de la ciutat. La Mare de Déu de les Neus és el 5 d’agost, però els actes previs ens han fet que al llarg del juliol ja puguem anar assaborint la nostra Festa Major. Vilanova i la Geltrú és una ciutat rica en festes i en mostrar-nos el ric patrimoni cultural del país. És així com ja hem pogut veure una trobada nacional de Falcons, una festa dels 40 anys del drac de la Geltrú amb un convit de 40 bèsties de foc, el Tingladu de Can Pistraus… i això ja no para!

La Mare de Déu de les Neus és el 5 d’agost, però els actes previs ens han fet que al llarg del juliol ja puguem anar assaborint la nostra Festa Major.

El Correfoc ens omple el cos, l’olfacte i les oïdes d’un dels elements més característics de la nostra Festa Major: la pirotècnia. Podrem veure els coets, olorar la pólvora, sentir el tro final i fins i tot cremar-nos (lleugerament!) amb alguna guspira d’una carretilla dels nostres diables i dracs. La diada castellera de Festa Major és una altra cita imprescindible, amb els Bordegassos com amfitrions de dues de les millors colles del país, els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona. I, finalment, els dies 4 i 5 d’agost arriba el moment més central de la festa, amb el convit a la festa i les cercaviles que obren i tanquen la festivitat de la Mare de Déu de les Neus. Sense oblidar, però, la deliciosa cercavila de l’Imaginari, on els més petits de la ciutat surten a recrear les llegendes de casa nostra cada 6 d’agost.

Així que ja és l’hora. Tingueu el programa d’actes ben a la mà i gaudiu plenament de la Festa Major de Vilanova. Des de l’Associació Menja’t Vilanova estarem a l’alçada amb la millor gastronomia dels nostres establiments, on esperem poder compartir amb vosaltres aquests moments d’alegria.

Visca la Festa Major!