Ja ha arribat el fred, ja ha arribat l’hora de la Fira!

Ja ha arribat el fred, ja ha arribat l’hora de la Fira!

Els operaris ja treballen pel centre de la ciutat. Uns van descargolant els bancs de la Rambla i arraconant-los. D’altres comencen a passar instal·lacions elèctriques per dalt dels plataners…. i Vilanova i la Geltrú ja fa olor de Fira de Novembre!

Menja’t Vilanova vol aportar el millor talent dels seus establiments per contribuir a fer una Fira amb caràcter propi.

Aquest 2018, la mostra serà els dies 9, 10 i 11 de novembre, tres dies intensos en què la ciutat exerceix la capitalitat del Garraf i llueix bona part dels actius econòmics que es poden trobar tant a Vilanova com a la comarca.

La ciutadania ha après a conviure, anualment, amb camions i furgonetes que traginen amunt i avall lones, fustes, moquetes i tot allò que calgui per transformar el centre de la ciutat en la Fira multisectorial a l’aire lliure més gran de Catalunya. Els clàssics automòbils a la Rambla Principal, diversos negocis variats a la Rambla de la Pau, activitats d’entitats del ric teixit associatiu vilanoví a la Plaça de l’1 d’Octubre… i evidentment una mostra del bo i millor de la gastronomia vilanovina a La Geltrú, a l’Espai Enogastronòmic organitzat per Menja’t Vilanova.

En aquest punt tan especial com és el Castell de la Geltrú i els seus carrers del voltant, junt amb la Plaça de l’Assumpció, s’hi reuniran elaboradors de vins i caves, s’hi podran fer tastos i (prèvia inscripció) s’aniran succeint els show cooking de xefs locals al pati del Castell de la Geltrú. La bona acollida del públic a aquesta iniciativa de Menja’t Vilanova ens fa pensar que enguany tindrà continuïtat, ja que es manté la fórmula d’abordar receptes innovadores a partir d’elements tradicionals.

Menja’t Vilanova vol aportar el millor talent dels seus establiments per contribuir a fer una Fira amb caràcter propi. Perquè la voluntat de la nostra Associació és mostrar el ric patrimoni culinari a tots els visitants, al mateix temps que redescobrim receptes per als vilanovins i en fem algunes reinterpretacions. És per tot això que, a més de l’Espai Enogastronòmic de la Fira, els restaurants de Menja’t Vilanova tenen a punt la carta de temporada per allargar aquests dies tan especials de Fira amb un dinar o un sopar amb els companys de feina, els amics o la família.

Al costat del treball de Menja’t Vilanova, els companys de Temps de Vi també ajudaran a enriquir els atractius de la Fira de Novembre, amb un ampli repertori d’expositors de cellers i la possibilitat de fer tastos acompanyats de petites mostres de gastronomia. Aquests estands es situaran a la plaça de l’Assumpció i al voltant del Castell de la Geltrú, abrigant les exhibicions que Menja’t Vilanova farà a l’interior del recinte del castell.

I és que, quan arriba el fred, és l’hora de la Fira de Novembre!