Contacte

Informació

Adreça: Passeig del Carme, 12
Telèfon: 938 10 09 94
eMail: lapepajaleo@genil.es

Horari de cuina: De 12:00 a 1:00 hores.
Descans setmanal: Dimecres

Descripció
La Pepa Jaleo, és un local fresc i dinàmic situat al bell mig del passeig marítim de Vilanova i la Geltrú, ciutat costanera catalana al sud de Barcelona. A La Pepa Jaleo, oferim als nostres clients l’oportunitat de dinar o sopar a base de platets per compartir, amb un servei excel · lent i un entorn agradable a la nostra espaiosa terrassa.
La visita a La Pepa Jaleo ha de ser una experiència divertida i alhora satisfactòria. Aquesta és la nostra manera de veure la vida i el que et volem transmetre a cada visita: que t’ho passis bé compartint. Compartir la carta, compartir moments, compartir somriures … Per això treballem sobre dos pilars irrenunciables per a nosaltres: la qualitat, tant en el servei com en el producte.
La nostra cuina és una cuina alegre, desenfadada, una cuina que s’elabora amb les tècniques més avançades pel que fa a cocció, elaboració i conservació. Els nostres ingredients es defineixen en tres característiques comunes: frescor, qualitat, correcta manipulació, i, en la mesura del possible, la proximitat.
Especialitats

La Pepa Jaleo, és un lloc on podràs menjar-te unes braves del Genil, 1 peixet fregit, un calamar a l’andalusa al punt de fregit, uns ous al teu gust, bacallà com vulguis i diferents plats més, sempre amb una presentació molt acurada . També hem introduït a la nostra carta, arrossos i fideuà, Perquè sí, perquè estem molt a prop del mar i perquè ens venia de gust donar-te més encara.

Localització