Contacte

Informació

Adreça: Jardí, 77
Telèfon: 93 893 14 73
eMail: genil@genil.es
Web: www.genil.es

Horari de cuina: De les 7 fins les 24 hores.
Descans setmanal: Dilluns no festius

Extres:
Menú diari.

Descripció

Potser el més antic de la ciutat… Potser les millors braves del món… Potser la millor cervesa Damm… Potser hagis sentit parlar de nosaltres…
Potser…

Passió per la tapa !

Cuina casolana, mediterrània, especialitzada en TAPES, amb més de 40 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria.

A primera hora, cap a la feina… ELS ESMORZARS…ara als matins GENIL et prepara els millors esmorzars (cafè + entrepà; suc taronja natural + entrepà…) amb diferents ofertes.

Al migdia… EL NOSTRE MENÚ DIARI
Genil amb el pas dels anys s’ha anat renovant en la seva carta, els seus plats adaptant-se a les exigències dels clients. Oferim un menú diari de Dimarts a Divendres (amanides, pasta, carns, peix…) utilitzant productes de primera qualitat, com les verdures i la fruita de la nostra pagesa del mercat sempre que la temporada ens ho permet, intentant consumir producte de proximitat, practicant el Slow food.

Però també donem l’opció de gaudir de les nostres tapes en un menú TRIA 3 TAPES (braves, croquetes, musclos…) i acabar amb els postres (gelats, postres casolans…)
Cap al tard, el cafetó i la copa…

I tirant al vespre…LA NOSTRA CARTA.
La cuina esta totalment dirigida a la degustació de la gran varietat de tapes…i com no… les BRAVES DEL GENIL sempre presents…

Localització