Contacte

La Daurada, la cuina a tocar del mar

Adreça: Plaça del Trajo del Garbí, S/N –  Moll de Ponent, Vilanova i la Geltrú
Teléfono de reservas: 938159820
Whatsapp de reservas: 660028023
Mail de reservas: info@ladaurada.es

Horari d’obertura:
Cada dia de 12:00 a 1:00 h

Horari de cuina:
Dilluns a Diumenge, de 13.00 a 16.00 h y  de 20.00 a 23.00 h

Menús:
Menú migdia de dilluns a divendres a 20 €

Descripció

El restaurant La Daurada ofereix un espectacle dels sentits que comença des del mateix moment d’entrar-hi, perquè la ubicació privilegiada de l’establiment mostra una façana marítima de Vilanova des d’un angle poc habitual. Vora el mar, La Daurada és un establiment versàtil amb moltes possibilitats per gaudir-lo: des de l’àmplia terrassa fins a una sala-mirador en una primera planta climatitzada, amb l’avantatge d’estar obert tot l’any i disposar d’un aparcament privat gratuït.

La carta s’ha especialitzat en arrossos, però no defuig els plats amb essència mediterrània, amb presència de carns i peixos a la brasa i cuina marinera, que podeu veure a https://ladaurada.es/gastronomia. De dilluns a divendres al migdia (de 13 a 16h), La Daurada té un menú de 20€, consultable a  https://ladaurada.es/gastronomia/la-daurada/menu-semanal. A les nits (de 21h a mitjanit) i els caps de setmana, el restaurant ofereix el seu servei a la carta, disponible a  https://ladaurada.es/gastronomia/la-daurada/carta-la-daurada. També hi ha la possibilitat de fer vermuts a la terrassa i gaudir d’opcions diferents com una carta d’entrepans (tapes i hamburgueses) de nit a la mateixa terrassa, com podeu veure a https://ladaurada.es/terraza-daurada. La terrassa de La Daurada és un dels grans actius de l’establiment perquè permet gaudir d’unes vistes precioses del mar i de Vilanova.

Carta

Mar i foc en una carta amb especialitats en arrossos i una completa varietat de plats d’essència mediterrània. Peixos i carns a la brasa, i cuina marinera.
Fes clic aquí per descobrir la carta de La Daurada

Menú diari

Menú migdia de dilluns a divendres al migdia a 20 €.
Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.
Aquests menús varien diàriament. Per consultar el menú diari del restaurant La Daurada, fes clic aquí

Localització