Contacte

El Local, cuina vilanovina al carrer Santa Madrona

Adreça: Santa Madrona 26-28
Telèfon: 93 811 55 78
@Localvng (Instagram 24h)

Horari de cuina:
Dilluns a dissabte, de 13 a 16h
Dijous a dissabte 20,30h a 1h

Menús:
Menú migdia de dilluns a divendres a 13’90€

Servei carta:
Dijous i divendres nit.
Dissabte migdia i nit

El Local per emportar (al restaurant)
Dilluns a divendres a 12€ (migdia)

Descripció

El Local és l’aposta del xef Kilian Ventura per dotar la ciutat d’un establiment amb un receptari vilanoví, completat amb aportacions pròpies i reinterpretacions de clàssics: la cuina de sempre, en els nostres temps.

A la carta o bé al menú del Local sempre hi ha referències a plats de la gastronomia marinera o atrevides apostes per tastar vells coneguts, com el xató. Un altre dels èxits d’aquest establiment són els platets i les tapes, molt apreciats especialment cada dijous al vespre per la seva acurada elaboració. Amb l’arribada dels nous temps, El Local garanteix les mesures de seguretat alimentàries i potencia la possibilitat d’endur-se les seves creacions a casa, prèvia comanda.

Coherent amb el receptari de cuina vilanovina, El Local cuina bons productes de temporada del Mercat central i de productors pròxims, a més de mantenir una fluïda relació amb diversos col·lectius gastronòmics locals. Al mateix temps, les parets del menjador també són lloc d’exhibició d’artistes contemporanis i la tria de vins i cerveses també vol ser un referent en elaboradors de proximitat.

El Local obre de dilluns a dissabte per dinar, de la una del migdia a les quatre de la tarda. De dilluns a divendres, el menú del migdia val 13’90€. El dissabte al migdia, el servei és a la carta, igual com a la nit d’entre dijous i dissabte. Per sopar, obren a les vuit del vespre i tanquen a la una de la nit. Podeu fer les reserves al telèfon 93 811 55 78 (d’11h a 17h i de 20h a 23.30h) o a l’Instagram @Localvng (fins un dia abans). Al mateix compte d’Instagram hi trobareu els menús, la carta, les accions o el menjar per emportar-se.

Menú diari

Menú migdia de dilluns a divendres a 13,90 €.
Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.
Aquests menús varien diàriament. Per consultar el menú diari del restaurant El Local, fes clic aquí

Carta

Localització