Arriba la Festa Major: És temps de Gall i Gamba

del 20 de juliol al 6 d’agost, als restaurants de Vilanova

En un món apressat i on volem estar sempre a l’última, aquests dies de finals de juliol i agost apostem per revisar els clàssics, mantenir les tradicions i gaudir-les amb intensitat. És per això que Menja’t Vilanova vol estar al costat de la Festa Major i ho fem amb un clàssic revisitat: un mar i muntanya tradicional portat al nostre terreny amb el Gall de corral i la Gamba de Vilanova

La nostra aportació a la festa és gastronòmica, com no podia ser d’altra manera, però vol anar més enllà, perquè aspirem a que aquests dos grans productes de casa nostra (el gall i la gamba) puguin ser el centre i l’excusa per trobar-se amb la família o els amics en algun dels grans àpats de Festa Major. Tots els professionals dels restaurants que formen part de Menja’t Vilanova (Càtering Caserco, Genito, La Cucanya, Ceferino, Rincón de Llaverías, El Dinou, Genil, La Pepa Jaleo, El Local i Il Forno) estan compromesos a fer servir la seva experiència i coneixements per oferir un plat de Festa Major que vol fomentar la cuina de proximitat i de qualitat de Vilanova i la Geltrú.

gall i gamba de vilanova, gall, gamba

El plat de Gall i Gamba de Vilanova estarà disponible del 20 de juliol al 6 d’agost als restaurants de Menja’t Vilanova. Aquesta és una oportunitat única per assaborir el gall de corral i la gamba vermella de Vilanova, que simbolitzen dos dels millors productes i més representatius de la sínia i de la mar. Des de fa uns anys, aquesta fusió culinària del gall de corral amb la gamba de Vilanova ha estat tot un èxit. Tots dos aporten tots els beneficis necessaris per a un millor funcionament de l’organisme. El gall de corral és molt positiu perquè les seves proteïnes no només enforteixen la massa òssia, sinó que ajuden a prevenir l’Alzheimer, mitiga el desgast cognitiu, regula la serotonina i ajuda a l’hora de perdre pes. D’altra banda, la gamba vermella de Vilanova, també coneguda com l’or vermell, és especialment interessant perquè regula el colesterol, és antioxidant, aporta l’energia necessària per a un bon funcionament de la part nerviosa del cos i reforça el sistema immunològic.

cartell festa major gall i gamba vilanova i la geltru 2017

Participants