FIRA DE NOVEMBRE DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Propera edició: 09/11/2012 a 11/11/2012

La Fira de Novembre és un dels certàmens multisectorials més rellevants de Catalunya pel que fa a les superfícies d’exposició, al nombre d’expositors i a l’afluència de visitants.

Amb 25.000 m² de recinte firal disposa del recinte firal d’espai obert més gran de Catalunya. Quant al metratge de superfícies cobertes o estands, les dades ens porten als 3.500 m² d’exposició. Els espais lliures, tots gairebé del sector d’automoció, arriben als 5.000 m².

L’excel·lent situació geogràfica de Vilanova i la Geltrú, la producció paral·lela d’un programa d’activitats prou atractiu i la mateixa entitat i reconeixement que ha assolit la Fira de Novembre fan de l’esdeveniment un punt de màxima refe-rència per a visitants de les comarques properes i d’arreu de Catalunya, amb uns 200.000 visitants i més de dos-cents expositors.

I la Fira també és una festa, amb més d’un centenar d’activitats paral·leles que permeten un ambient festiu que afavoreix el consum; la programació d’activitats es nodreix d’un bon grapat d’esdeveniments de caire professional, cultural, artístic, esportiu i de lleure”, així es descriu la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú a www.firadenovembre.cat , espai en el qual es pot ampliar informació sobre la mateixa.

En aquesta fira, d’àmbit regional, podrem trobar sectors tan variats com els d’automoció i maquinària industrial, mobles i parament de la llar, productes i serveis a la persona, estands de restauració, artesania i degustació, entre d’altres, així com un ampli ventall d’actes paral·lels amb implicació de les entitats e associacions de la ciutat.