Festa Major de Vilanova

Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2018

Visca la Festa Major!

Entrats de ple en el mes de juliol, la Festa Major de Vilanova ja s’ensuma i la rica activitat cultural i festiva de la ciutat ens ho demostra, amb un seguit d’actes previs als dies més tradicionals. Així és com, abans d’arribar al 4 i 5 d’agost, podrem gaudir de trobades de balls populars, cercaviles dels gegants, actuació castellera, correfoc, concerts... i és que Vilanova bull (i no només per la calor!) aquests dies a cavall entre finalitzar el juliol i encetar l’agost.

Festa Major de Vilanova

Menja’t i la Festa Major de Vilanova

Des de Menja’t Vilanova, col·laborem novament amb el ritme festiu de la ciutat i donem un cop de mà als pabordes de Festa Major amb diversos premis dins del concurs d’Instagram de Festa Major (veieu les bases aquí: http://fmvng.cat/instagram-2018/) . També intentem estar amb aquelles entitats i col·lectius culturals que ens ho demanen, com és el cas de la colla castellera de la ciutat, els Bordegassos de Vilanova, a qui cedim diversos premis per a que puguin sortejar-los en els seus assajos previs a la diada castellera de Festa Major de Vilanova. I és que entenem que tots formem part de la nostra estimada Festa Major i hem d’intentar aportar-hi i sumar les nostres capacitats per enriquir-ne el contingut final. Estem segurs que, com cada any, les cercaviles seran d’allò més lluïdes, el Correfoc ens tornarà a animar, els castells ens tornaran a impressionar… i nosaltres des dels nostres fogons també volem col·laborar!

Gall i Gamba, el plat de Festa Major

Aquests dies de Festa Major de Vilanova volem que us torneu a sentir com a casa als nostres restaurants i volem que també noteu que celebrem la Festa Major! És per aquest motiu que tornem a proposar el “Gall i Gamba” com a plat estrella de la Festa major vilanovina, perquè creiem que recull un dels clàssics de la gastronomia catalana, el mar i muntanya, però a més amb un dels nostres bucs insígnia: la Gamba de Vilanova. A més, aquest cop la reina de la mar s’acompanya d’un bon gall, per recordar i reforçar les relacions intenses que ens agermanen amb la resta del Penedès.

Festa Major de Vilanova

Viu la Festa Major!

Així és com nosaltres ja estem a punt. Tenim moltes ganes de compartir dinars i sopars de Festa Major amb tots vosaltres, amb vilanovins i amb forasters, amb enamorats de Vilanova i amb els qui la descobreixen per primera vegada, amb els qui ja coneixeu les nostres meravelles i amb els qui les explicareu per tot el món a partir d’aquest estiu. Des dels establiments de Menja’t Vilanova gaudirem d’una Festa Major que segur que serà espectacular i volem que vosaltres la viviu igual als nostres restaurants, amb el millor que sabem fer: posar-vos els millors plats a taula, amb el “Gall i Gamba” al capdavant, per poder dir, entre tots, “Bona Festa Major!”