festa major de vilanova 2017

És Festa Major!

És Festa Major!

 Arriben els dies més intensos de l’estiu. Això vol dir que els vilanovins i vilanovines celebrem la Festa Major amb la bona temperatura d’aquesta època de l’any, però sobretot amb la calidesa emocional que ens caracteritza. Són dies de compartir àpats i d’esplaiar-nos en xerrades a la fresca, uns dies en què les presses de l’any adquireixen un ritme més pausat, per poder gaudir de la tradició de la Festa Major. 

Els vilanovins i vilanovines celebrem la Festa Major amb la calidesa emocional que ens caracteritza

Des de Menja’t Vilanova, que té entre els seus principis fundacionals estar al costat del batec de la ciutat, us desitgem a tots una molt bona Festa Major. Per la nostra part, com ja vam fer col·laborant amb els premis del Concurs de l’All Cremat de les festes de Sant Pere, també donem suport a la Festa Major a través del Concurs d’Instagram (http://fmvng.cat/instagram-2017/). A més, també contribuïm amb diversos premis als sortejos de Festa Major que fan els Bordegassos de Vilanova. I és que ens agrada especialment el concepte de fer pinya, de treball conjunt per assolir objectius compartits que es demostra a través del fet casteller. Volem fer pinya amb els Bordegassos i també amb la nostra Festa Major, per fer-la encara més tractiva.

festa major de vilanova 2017

Els vilanovins som bons amfitrions i ens agrada mostrar la nostra ciutat quan aquesta adquireix els punts d’ebullició popular i tradicional d’una Festa Major o d’un Carnaval. I com que estem orgullosos de la nostra ciutat, també n’estem de la nostra gastronomia. Per això, Menja’t Vilanova vol donar un cop de mà per poder exhibir aquesta qualitat dels fogons locals i tornem a tirar endavant les jornades del “Gall i Gamba”. Com el nom indica, es tracta de mostrar un clàssic de la cuina catalana, el mar i muntanya, però portant-lo al nostre territori i per celebrar la nostra Festa Major. 

Des de Menja’t Vilanova us desitgem a tots una molt bona Festa Major!

Per això, els establiments del Menja’t Vilanova cuinen suculents “Gall i Gamba” fins l’últim dia de Festa Major de Vilanova 2017, el 6 d’agost. Un bon gall de corral, amb la valuosíssima Gamba de Vilanova i el millor enginy dels nostres xefs. Un plat de Festa Major per celebrar amb la família, amb amics o amb aquells convidats a qui voleu mostrar el millor de Vilanova en alguns dels millors dies de l’any.
Bona Festa Major de Vilanova i la Geltrú!

Carlos Alcover
President de Menja’t Vilanova 

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] cert ‘gust’ a passat. I també a present, perquè és temps de gall i gamba. Estem de Festa Major i aquests dos productes de proximitat i qualitat seran els plats estrella del nostre […]

Els comentaris estàn tancats.