Darrer cap de setmana del Gamba’t Vilanova

Darrer cap de setmana del Gamba’t Vilanova

Nota de premsa

Darrer cap de setmana del Gamba’t Vilanova

Es celebrarà una cerimònia de clausura de campanya, diumenge a la Fira de Novembre

Aquest cap de setmana la campanya gastronòmica Gamba’t Vilanova arriba a la seva fi coincidint amb el diumenge de la Fira Novembre. 37 restaurants de Vilanova i la Geltrú estan participant a  aquest esdeveniment que es va obrir el 25 d’octubre. La campanya està sent possible gràcies la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Menja’t Vilanova, el Gremi d’Hoteleria i Restauració, Viu Comerç, i l’ADEG, amb col·laboració de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, l’Associació de Comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre, Canal Blau, i Diari de Vilanova.

Encara queda temps per participar de les activitats organitzades per l’Estació Nàutica i pel concurs de fotografia, per Instagram i xarxes socials, que ha organitzat ViU Comerç i, per descomptat, de provar la Gamba de Vilanova a qualsevol dels restaurants participants a la campanya. Per la seva banda Viu Comerç ha organitzat un concurs de fotografia. Caldrà fotografiar les diferents gambes que durant aquest dies es podran veure als aparadors del comerços associats.

La clausura de la campanya es farà el diumenge de la fira de Novembre a la plaça de la Vila, a l’espai que tradicionalment ocupa ViU Comerç. Serà a dos quarts de set de la tarda a l’escenari.

Per més informació podeu consultar o seguir:

Podeu trobar més informació a http://www.gambadevilanova.cat
Facebook https://www.facebook.com/GambaDeVilanova?fref=ts
Twitter @gambadevilanova
Instagram Gambadevilanova