L'All Cremat es consolida com el plat que inaugura l'estiu a Vilanova

Comença la campanya “Arriba l’estiu… És temps d’All Cremat”

Comença la campanya “Arriba l’estiu… És temps d’All Cremat” de Menja’t Vilanova

Avui 15 de juny comença la campanya “Arriba l’estiu… És temps d’All Cremat” i als restaurants de Menja’t Vilanova (La Cucanya, El Dinou, Marina Can Coll, Genito Ibèrics i Vins, El Local, Ceferino, Genil, La Pepa Jaleo, Mas Roquer, Pizzeria il Forno i Càtering Caserco) ja podras trobar l’All Cremat per pasar una bona estona entre amics i gaudir de la gastronomia vilanovina.

Arriba l’estiu… és temps d’All Cremat!

Amb aquesta campanya,  des de l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, busquem recolzar la gastronomia vilanovina, el producte de proximitat i la nostre cultura gastronòmica.

La campanya “Arriba l’estiu… És temps d’All Cremat”, que organitza Menja’t Vilanova, durarà fins el proper 8 de juliol. Per crear aquesta iniciativa, Menja’t ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova, l’Estació Nàutica de Vilanova i Cuina Catalana. Durant les pròximes setmanes, la gent gaudirà de les virtuts de l’all cremat amb els diversos plats de peix. Sens dubte, aquest plat és un emblema en la cuina marinera.

Arriba l’estiu… és temps d’All Cremat!

El Concurs d’All Cremat

Dintre de les diferents activitats planejades per les Festes de Sant Pere, una de les més importants és el Concurs d’All Cremat, que aquest any tindrà lloc el pròxim 24 de juny, de 17.30 h a 19.00 h, al Pòsit de Pescadors. Participaran 25 parelles, on la guanyadora rebrà el títol de Patró d’All Cremat.