carnaval de vilanova i la geltru menjat restaurant 2

Carnaval de Vilanova – Dissabte tarda

Els infants també tenen lloc al Carnaval de Vilanova. Especialment per a ells, el dissabte a la tarda arriba el seu rei, el Caramel, que anima la festa en un ball a la Plaça del Mercat. Es tracta d’un rei més dolç, menys àcid que el Carnestoltes. Un rei apte per a tots els públics. Un Caramel en forma de personatge panxut i que és el primer a afegir-se a la festa dels milers d’infants i pares que estan a la plaça. Un Carnaval com el de Vilanova té en els caramels un dels seus símbols més difosos, de manera que el personatge d’aquest reietó s’hi va voler inspirar.

La plaça del Mercat veu com el Caramel arriba enmig d’un espectacle que culmina amb la música d’un grup que fa ballar la multitud de disfresses congregades. Més tard, el Caramel-mòbil fa un recorregut pel centre de la ciutat acompanyat d’una xaranga.

Els restaurants de Vilanova volem que gaudiu del Carnaval i per això posem tot el nostre coneixement perquè pugueu fer un bon dinar o un bon sopar a Vilanova, tastant el bo i millor de la gastronomia local i d’un ampli ventall d’ofertes, al mateix temps que gaudiu dels diversos actes de Carnaval.