carnaval de vilanova i la geltru menjat restaurant

Carnaval de Vilanova – Dissabte de Mascarots matí

Els actes esportius, més o menys improvisats, s’han anat fent seu el matí del Dissabte de Carnaval. Aquesta matinal és un bon exemple de l’esperit carnavalesc local. Mai no pot començar gaire d’hora, ja que és un dia per als incondicionals de la festa, que també són els que hauran allargat més la nit del divendres.

El dissabte al matí que s’ha de passar —si no és que hi participeu— amb una passejada pel centre de la vila, ja que segur que hi trobareu algun dels actes “esportius” de les societats.

En la major part dels casos, les entitats o simplement les colles d’amics que s’ajunten per a fer esport tenen un objectiu clar: passar-s’ho bé. Per això, l’esportivitat carnavalesca hi és present, però convenientment parodiada.

Un altre dels actes que s’han fet seu el Dissabte de Mascarots al matí és el Seguici de Sa Majestat el Rei Carnestoltes amb les banderes de les societats que surten a la Comparsa. Com a vigília de la gran festa de la Comparsa, els banderers llueixen els seus moviments pel centre de la ciutat i, cap a migdia, participen d’un Concurs a la plaça de la Vila.

Un dinar a Vilanova serà una bona manera d’agafar forces per un dels dies on s’acumulen més petits actes: el Dissabte de Carnaval.  Els restaurants de Vilanova us desitgem un bon Carnaval i esperem que compartiu amb els nostres restaurants un dinar o un sopar a Vilanova.