Espai Enogastronòmic a la Fira de Novembre de Vilanova 2017

Ja tenim aquí la Fira de Novembre de Vilanova 2017!

Els dies 10, 11 i 12 de novembre Vilanova s’omplirà de sabors, aromes, música i riures. L’agenda d’activitats per a aquests dies és molt variada amb una gran quantitat de tallers, espais i activitats per a petits i grans.

Sabor a història en plena Festa Major de Vilanova amb els bloguers

Durant la nostra campanya Arriba la Festa Major: És temps de Gall i Gamba, hem rebut la visita de dos grups de bloguers. Aquí us deixem les vivències de la jornada de Luis Romo, un dels bloguers que ens ha visitat i que ens envia el seu relat per compartir-ho en la nostra pàgina.

 

Sabor a història en plena Festa Major de Vilanova amb els bloguers

Llegir més

festa major de vilanova 2017

És Festa Major!

És Festa Major!

 Arriben els dies més intensos de l’estiu. Això vol dir que els vilanovins i vilanovines celebrem la Festa Major amb la bona temperatura d’aquesta època de l’any, però sobretot amb la calidesa emocional que ens caracteritza. Són dies de compartir àpats i d’esplaiar-nos en xerrades a la fresca, uns dies en què les presses de l’any adquireixen un ritme més pausat, per poder gaudir de la tradició de la Festa Major.  Llegir més

Concurs d’Instagram de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2017 #FMVNG17

Concurs d’Instagram de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2017 #FMVNG17

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Vilanova Turisme i Menja’t Vilanova, amb la col·laboració dels Pabordes 2017 de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, convoquen el Concurs d’Instagram de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2017.

-Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FMVNG17

-Cal ser seguidors del perfil d’Instagram @vilanovaturisme

-També recomanem, a voluntat de l’usuari/ària, seguir els perfils @menjatvilanova @fmvilanovailageltru @ajuntamentdevilanovailageltru @miravilanovailageltru

-Entraran en concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #FMVNG17. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa Major 2017 de Vilanova i la Geltrú.

-També recomanem, a voluntat de l’usuari/ària, l’ús de les etiquetes #vilanovaturisme i #miravng

-Les fotografies hauran d’estar fetes durant la Festa Major 2017 de Vilanova i la Geltrú. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.

-Seran vàlides les fotografies publicades des de dissabte 8 de juliol fins diumenge 6 d’agost a les 23.59 h.

Podeu consultar les bases completes del concurs a www.vilanovaturisme.cat
Arriba la Festa Major: és temps de Gall i Gamba!, Gall de corral i Gamba de Vilanova, Plat de Festa Major, plat de festa Major de Vilanova

Gall de corral i Gamba de Vilanova, el nostre mar i muntanya per excel•lència


Gall de corral i Gamba de Vilanova, el nostre mar i muntanya per excel•lència

Amb l’arribada de la Festa Major les nostres taules es vesteixen de festa, i apareixen en elles els plats típics de les celebracions, entre els quals no pot faltar el guisat de Gall de corral i gamba de Vilanova, el nostre mar i muntanya per excel·lència. Llegir més

gall i gamba de vilanova

Arriba la Festa Major: és temps de Gall i Gamba de Vilanova

Del 20 de juliol al 6 d’agost, als restaurants de Vilanova

Arriba la Festa Major: és temps de Gall i Gamba

L’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, Menja‘t Vilanova, presenta la campanya Arriba la Festa Major: és temps de gall i Gamba de Vilanova. Aquesta activitat gastronòmica es realitzarà entre el 20 de juliol i el 6 d’agost.

Llegir més