L’arròs d’espigalls obre l’Espai Enogastronòmic de la Fira

L’arròs d’espigalls obre l’Espai Enogastronòmic de la Fira

El cuiner del Cafè del Foment, Ignasi Garcia, ha estat l’encarregat d’obrir l’Espai Enogastronòmic, al Castell de la Geltrú, dins de la Fira de Novembre del 2018. I ho ha fet amb un dels asos de la carta que té al seu restaurant de la centenària entitat vilanovina: els arrossos. Seguint la línia de l’Espai Enogastronòmic, el xef del Foment ha fet brillar un producte local, els espigalls. L’arròs, amb cansalada i la tempura dels espigalls, ha fet les delícies dels primers participants de l’Espai Enogastronòmic.

Ignasi Garcia ha explicat que al restaurant del Foment volen destacar pels arrossos i ha anunciat que mantindran l’arròs d’espigalls a la carta durant tots els dies de la Fira de Novembre. A més, però, ha convidat els assistents a gaudir de les diverses elaboracions amb arròs que fa al seu establiment.

Fotografia: Ignasi Garcia, del Cafè del Foment, i Xavier Ràmia, de Comercial VilanoVINS brinden amb l’arròs d’espigalls i cava Alsina Nature Vintage

La Cuina del Petit aposta pel Filet i Gamba

La rostisseria i càtering de La Cuina del Petit ha protagonitzat la segona sessió de l’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre, al Castell de la Geltrú. En aquesta ocasió, el filet ha acompanyat una Gamba de Vilanova amb salsa dolça de castanya, per posar el producte local en primer terme i amb un ingredient de temporada. El maridatge ha anat a càrrec d’un Cava Sabaté Coca – Josep Coca Gran Reserva Brut Nature.

Davant d’un públic que ha omplert el taller, La Cuina del Petit ha reivindicat la qualitat del seu servei de rostisseria i càtering.