Arriba l'estiu, és temps d'All cremat!, all cremat, all cremat Vilanova, All Cremat de Vilanova

45è Concurs d’All Cremat de Vilanova

Menja’t Vilanova col·labora un any més a l’entrega de premis del Concurs d’All Cremat

Enriquir i conservar el patrimoni de la cuina vilanovina és un dels principals objectius de l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú (Menja’t Vilanova). Amb motiu de les tradicionals Festes de Sant Pere, el 45è Concurs d’All cremat és una de les activitats més importants dintre del calendari ‘Arriba l’estiu… és temps d’All cremat!’. Menja’t Vilanova recolzarà, un any més, la labor de la Confraria de Pescadors per fer d’aquest emblema culinari una de les tradicions més conegudes del Mediterrani.

Arriba l'estiu, és temps d'All cremat!, all cremat, all cremat Vilanova, All Cremat de Vilanova

Amb motiu de la 45è edició del Concurs d’All Cremat que se celebrarà el dissabte 24 a les 17,30 davant de la Casa del Mar, els concursants tindran l’ocasió de demostrar la seva destresa per fer plats d’all cremat amb diferents tipus de peix com rap, orada o turbot que, sens dubte, és una de les estrelles del receptari vilanoví i de la cuina marinera per excel·lència.

El tradicional concurs és una de les manifestacions culturals estiuenques més divertides i amenes de totes les que s’organitzen a aquesta ciutat que sempre ha lluitat per mantenir les seves arrels i tradicions amb diferents activitats. És per això que, els més valents/valentes tenen una ocasió irrepetible per demostrar què es pot fer amb un bon peix, l’all cremat, la patata i el tomàquet. És un plat senzill, però el toc personal és vita per tal de sorprendre els estómacs i els paladars més exigents.

Menja’t Vilanova, que agrupa a onze dels més innovadors restaurants com Ceferino, Pizzeria il Forno, Genito Ibèrics i Vins, Mas Roquer, La Cucanya, Rincón de Llaverías, La Pepa Jaleo, Catering Caserco, Genil, El Dinou i El Local, ja ho té tot a punt per aquesta jornada tan especial. Aquesta Associació de Restauradors entregarà als guanyadors ampolles màgnums de vi Finca Viladellops i ampolles de vi per als qui aconsegueixin el segon i el tercer lloc.
Per Menja‘t Vilanova el Concurs d’All cremat és una reunió social on es congrega el passat, el present i el futur de noves generacions que continuaran donant vida a aquest plat que és la insígnia de la cuina marinera de Vilanova.

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] passat, dia 24, es va celebrar el 45è Concurs d’All Cremat, en el marc de les Festes de Sant Pere. Un any més, Menja’t Vilanova ha recolzat el treball de […]

Els comentaris estàn tancats.